Massages  

MassagesShiatsu: betekent letterlijk ‘zachte duimdruk’:  
Deze  drukpunt-massage volgt de energie- en zenuwbanen over het gehele lichaam en richt zich op het zelfherstellende vermogen van ons lichaam. Deze massage-techniek kan worden toegepast voor de behandeling van specifieke pijnklachten zoals hoofdpijn, nek-, rug- en schouderklachten, maar ook als ontspannende massage bij symptomen die met de energie te maken hebben als stress/gespannenheid en oververmoeidheid.  Eenzelfde techniek als accupunctuur, maar dan zonder naaldjes!
De Shiatsu-therapeut ziet  de mens als een holistisch geheel, waarbij in het lichaam verband wordt gelegd tussen de diverse organen, maar ook tussen lichaam en geest.
 
Sportmassage: het betere kneedwerk:
Sportmassage wordt toegepast bij blessures, maar juist ook ter voorkoming van.  In een trainingsperiode voor een bijzondere fysieke inspanning, maar ook daarna is het regelmatig losmaken van de spieren een dankbare klus. Hierbij is een gedegen kennis van de anatomie een eerste vereiste. Ook een stijve nek of rugpijn heeft baat bij soepele spieren.
 
Klassieke massage:
Een vorm van gezichts- of lichaamsmassage, waarbij ontspanning hoog in het vaandel staat. Het doel van deze massage is afvoer van aderlijk bloed en lymfe, waardoor de afvalstoffen uit ons systeem verdwijnen. Het inmasseren van voedingsstoffen helpt de huid er optimaal uit te zien.

 


 

Openingstijden:

- van maandag t/m vrijdag

- van 08.00 uur tot 18.00 uur

- alleen op afspraak:

050 - 5032820

 

Contact
3


an image Graag tot ziens bij:
Beauty Center
Jolanda Lameijer

Sterremuurlaan 12
9321 LC Peize
 
Tel: 050-5032820
Email: info@bcjolandalameijer.nl