Schoonheidsverzorging  

Schoonheidsverzorging


Gezichtsbehandelingen:

Met een verzorgende schoonheidsbehandeling zet u de puntjes op de i. Wij bieden een breed assortiment van manicure tot acne-behandeling, van harsen en epileren tot gezichtsmassage. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van Medex-producten. Medex is een Nederlands product met een no-nonsense concept op basis van natuurlijke  grondstoffen en uiteraard niet op dieren getest. De verzorgingsproducten, van frisse lotions tot weldadig voedende crèmes, brengen uw huid in optimale conditie.
 
 
Ultrasoonbehandeling:
Het ultrasoon apparaat verhoogt het penetratievermogen van de huid. Door de ultrasone geluidsgolven ontstaan er kleine ‘luchtblaasjes ’ in de lipidestructuren van de huid, die als tijdelijke opslagplek voor werkstoffen dienen. Vanuit die tijdelijke opslag dringen de werkstoffen beter en dieper door in de huid. De hiervoor gebruikte werkstoffen zijn hoogwaardige ampullen met diverse effecten, afgestemd op huidtype en conditie. De ultieme, pijnloze anti-age behandeling!
 
Visagie en make-up advies:
Ook een persoonlijke kleurenanalyse met make-up advies behoort tot de mogelijkheden. Het is de bedoeling hierbij uw persoonlijke pluspunten te accentueren. De uitgebreide luxe make-uplijn laten u daarbij van uw mooiste kant zien.

Openingstijden:

- van maandag t/m vrijdag

- van 08.00 uur tot 18.00 uur

- alleen op afspraak:

050 - 5032820

 

Contact
3


an image Graag tot ziens bij:
Beauty Center
Jolanda Lameijer

Sterremuurlaan 12
9321 LC Peize
 
Tel: 050-5032820
Email: info@bcjolandalameijer.nl